Tuesday, January 3, 2012

JESUS WANTS ME FOR A SUNBEAM

ON SUNDAY IT WAS ZAK'S FIRST DAY AS A SUNBEAM. A COUPLE WEEKS AGO WE TOOK THE KIDS THAT WOULD BE GOING IN SUNBEAMS INTO PRIMARY SO THEY COULD GET USE TO IT. THE FIRST TIME I WENT IN I LOOKED OVER AT ZAK AS HE WAS SINGING AND I STARTED CRYING. THE FIRST OF EVERYTHING IS ALWAYS SO HARD FOR ME I WANT HIM TO GROW UP BUT AT THE SAME TIME I DON'T WANT HIM TO GROW UP. HE WAS SUPPOSE TO GO TO SUNBEAMS LAST YEAR BUT MOST OF THE KIDS IN HIS CLASS WHERE GOING TO BE TURNING 4, IN JAN AND FEB. AND ZAK HAD JUST TURNED 3 IN NOV AND SINCE JOSH AND I WHERE IN NURSERY WE THOUGHT WE WOULD KEEP HIM WITH US FOR ONE MORE YEAR. HE KEEP TELLING ME HE DID NOT WANT TO BE A SUNBEAM, I WAS KINDA SCARED. BUT WE WENT AND PICKED HIM OUT A SCRIPTURE CASE FOR HIS SCRIPTURES, AND I READ HIM A LITTLE STORY I HAD ABOUT BEING A SUNBEAM. THEN HE WAS EXCITED TO GO HE KEEP ASKING JOSH AND I IN SACRAMENT, IF IT WAS TIME TO GO TO SUNBEAMS, WHEN WE DROPED HIM OFF HE SAT IN HIS CHAIR WITH HIS ARMS FOLDED. JOSH AND I ALSO GOT RELEASED FROM THE NURSERY WE BOTH ARE REALLY SAD, BUT WE ARE NOW THE VALIANT 10/11 YEAR OLD TEACHERS. WE ARE EXCITED AS WELL FOR THIS NEW CALLING WE ALREADY KNOW ALOT OF THE KIDS WE ALREADY LOVE THEM. BUT I WILL SAY I WAS A LITTLE SAD NOT BEING WITH MY SWEET NURSERY KIDS. I ENDED THE LESSON REALLY EARLY I'M NOT USE TO TEACHING A LESSON FOR SO LONG I HOPE I GET USE TO IT. I KNOW I WILL GROW WITH THIS CALLING AS WE WILL BE STUDING THE BOOK OF MORMON THIS YEAR. SO I AM EXCITED FOR THE CHALLENGE, THEY SAID I CAN EVEN GO TO RELIEF SOCIETY, I AM EXCITED TO GO I HAVE NOT BEEN FOR YEARS AS BEFORE NURSERY I WAS SERVING IN THE PRIMARY PRESIDENCY. I AM ALSO THANKFUL AGAIN TO BE ABLE TO SERVE WITH JOSH I LOVE SERVING WITH HIM AND BEING WITH HIM HE ALSO IS A GREAT TEACHER, AND EXAMPLE TO ME. I MADE THESE LITTLE HAND OUTS IT WAS ON THE BOOK OF MORMON, A GIFT FROM HEAVENLY FATHER, THE TREASURE CHEST WAS FILLED WITH CHOCOLATE COINS. THE NOTE ON IT SAYS "TREASURE THE MOMENT READING YOUR SCRIPTURE." I AM EXCITED FOR THIS NEW YEAR IN MY CALLING I HOPE TO GROW AND COME CLOSER TO MY HEAVENLY FATHER AND THE SCRIPTURES.









































2 comments:

Buzybugs pixie.blogspot.com said...

He is so cute and so smart- I am sure he's going to love it! I love your little clipart you do on your blog; Let me know how you do that Ü You and Josh will be awesome teachers- I am excited for Dillon to meet you guys, I know he will enjoy you guys and he sure needs some great people in his life. I was sad to be released from Primary as well =( Shawn and I are now the Cub Masters- something I know NOTHING about. I can't wait to sit with ya in RS. Happy New Year- and yes, firsts are so hard for Mom's especially the one's who have a harder time getting there cute kids on earth! Take care Em, your a blessing!

Dianne said...

What a cute little sunbeam! He'll enjoy primary. Congratulations on your new calling, you guys will do great! That's Paul's new calling too (only 11 year olds), and mine is Activity Days leader with my girls. Yae! So nice to keep in touch through your blog.